Vorderingen onderzoek Elias

Beste leden van SOS,

Hier een update over het project dat Elias Mendel sinds september uitvoert  voor S.O.S.

Het eerste halfjaar van zijn afstudeerjaar zit er op en vanaf januari tot mei begint het tweede deel. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met onderzoek. Dit onder begeleiding van Goed Bezig Oldebroek. In deze periode heeft Elias de sport en de S.O.S. beter leren kennen. Door zowel intern als extern onderzoek te hebben gedaan heeft hij nu een duidelijk beeld van de vereniging en haar mogelijkheden. Tijdens dit proces heeft Elias meerdere onderzoeksmethodes ingezet, zo heeft hij een omgevingsanalyse gemaakt, huidige ledenwervingsactiviteiten geanalyseerd en gevraagd om jullie mening over S.O.S. door middel van een enquête onderzoek. Waarvoor nog onze dank voor het invullen van de enquête! Als u de resultaten van de enquête wilt bekijken kan dat in het volgende bestand: Resultaten enquête SOS

Hoe nu verder?
Uit de onderzoeken die Elias heeft uitgevoerd zijn een aantal bevindingen gekomen, oftewel hij is achter sterkere punten en mindere punten van de vereniging gekomen. Vooral die minder sterke punten zijn erg interessant voor het werven van nieuwe leden en behouden van huidige leden.

Door op juist de minder sterke punten zijn advies te schrijven hoopt Elias de vereniging te verbeteren en een zo gericht en nuttig mogelijk aandeel te hebben. Voordat hij bezig gaat met het schrijven van de adviezen naar S.O.S. zal Elias nog wat verder onderzoek uitvoeren om zich nog iets meer te verdiepen in sommige punten. Dat zal de komende periode gebeuren.

Uiteindelijk hoopt Elias met dit alles rond mei klaar te zijn, het resultaat zal ter zijner tijd op de site te vinden zijn. 

Heeft u een vraag of tip over Elias zijn project? Hij hoort het graag!
Elias is te bereiken met het volgende mailadres: elias.mendel@windesheim.nl 

Met sportieve groet,
Elias Mendel

Reacties zijn gesloten.