Verslag ledenvergadering

Dinsdag 7 maart jl. hebben we een goede ledenvergadering gehad met dit keer met een heel aantal jubilarissen. We hebben afscheid genomen van Mathilde ten Hove van ’t Hul als bestuurslid, zij heeft een andere baan en is begonnen met een studie, Mathilde krijgt een bloemetje overhandigd en wordt hartelijk bedankt voor haar inzet en we wensen haar alle goeds voor de toekomst. Peter was aftredend en heeft zich herkiesbaar gesteld, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

Berthilde van de Put is met algemene stem benoemd tot nieuw bestuurslid ( Berthilde was ziek en kon helaas niet aanwezig zijn). In het kort is het programma 2017 doorgenomen. 18 maart gaan de dansgroepen naar Dance2Demo in Kampen en 20 mei gaan ze naar Putten, zaterdag 6 mei wordt de wandeltocht van S.O.S. in samenwerking met het actiecomité Kulturhus de Talter gehouden, zaterdag 24 juni de Uitvoering S.O.S. en de S.O.S. dag/nacht op 30 juni/1 juli.

Toen was het tijd om de jubilarissen te huldigen. Zij hebben allemaal een leuke attentie gekregen die gemaakt is door Angeline en Richard Hoeve. Gerry Vosselman werd extra in het zonnetje gezet want behalve zoveel jaar lid neemt zij ook al meer dan 25 jaar zitting in het bestuur. Kortom een avond vol verrassingen, na afloop was er nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje in de Zwikmeule.

 
 

 

Reacties zijn gesloten.