Verslag 2e plaatsingswedstrijd van Donja!

Zaterdag 16 december turnde Donja haar tweede plaatsingswedstrijd. Donja is dit seizoen vrijwillig van de 5e divisie naar de 3e divisie gepromoveerd, een hele knappe prestatie op zichzelf.

Donja begon haar wedstrijd op balk, een spannend toestel. Donja wist heel knap met radslag te blijven staan. Met af en toe wat wiebels en een val, wist Donja de 16eplek op dit toestel te behalen.
Op vloer had Donja wat moeite deze wedstrijd, helaas lukt het haar niet om net zo’n strakke oefening te turnen als de eerste wedstrijd, met als resultaat een 13e plek.
Na een ronde rust was het de beurt op sprong, het lastigste onderdeel voor Donja. De vorige wedstrijd durfde ze geen overslag over de pegasus te turnen, hier lag dus een grote uitdaging. Donja wist een hele mooie overslag te turnen, een super knappe prestatie waar ze erg trots op mag zijn! Hiermee behaalde ze een mooie 8e plek op dit toestel.
Als laats kwam het toestel brug. Een moeilijke oefening waar veel kracht voor nodig is. Donja turnde een keurige oefening waarmee ze de 10e plek op dit toestel behaalde.
In het eindklassement behaalde Donja de 16e plek, een hele knappe prestatie voor iemand die uit de 5e divisie komt. 27 januari zal Donja haar laatste plaatsingswedstrijd turnen.

 

[URIS id=1693]

Reacties zijn gesloten.