Turnselectie onderbouw

Wanneer:  maandag van 16.30 – 18.30
Waar: de Talter, zaal 2
Onder leiding van: Rolinda Fijn

Wie zijn wij en wat doen we?
Wist je dat er bij S.O.S. ook een mogelijkheid is voor wedstrijdturnen? Superleuk hoor, maar wat als je nog te jong bent voor dat wedstrijdturnen maar wel wilt turnen? 

 
Dan zijn wij er: De onderbouw turnselectie! Een turngroep voor meisjes van 5 t/m 8 jaar oud.
Op de kop staan, gestrekte turnbenen, je eigen grenzen verleggen.. wij doen het allemaal. Van koprol tot flikflak laat ons maar turnen, dat doen wij het allerliefst. 
Oh ja ook gebruiken we thuis de bank als turntoestel, de laminaatvloer als turnbalk en dat bed van papa en mama is lekker groot om op te oefenen. Sorry mam!
 
Wij zijn nu een groep van 6 enthousiaste meiden die naast hard werken het ook belangrijk vinden om te kletsen.. want alles moet natuurlijk besproken worden van hoever je in spagaat kan komen tot de laatste nieuwtjes van de schooldag. Er zijn vriendinnetjes die elkaar gevonden hebben bij S.O.S.. Hoe fijn is dat, na schooltijd afspreken met je turnvriendinnetje en thuis samen turnoefeningen bedenken. 
 
Wij turnen elke maandag van 16.30u-18.30u. in de Talter. Ook mogen wij op vrijdag extra trainen bij de wedstrijdturnsters van de Turnselectie. Superstoer is dat! Al die gave elementen die de grote meiden turnen dàt willen wij ook!
Later als we groot zijn…

Trainen in deze groep is op uitnodiging van de trainster. Maar denkt u als ouder, of jij als turnster in de dop, hier hoort mijn dochter thuis? Neem gerust contact op voor een aantal proeftrainingen!

Reacties zijn gesloten.