Open dag tennis – 7 mei 2022

Zaterdag 7 mei houdt Sportvereniging SOS Oldebroek in samenwerking met GO Tennis een open dag bij het tennispark in Oldebroek! Jong en oud is welkom op deze dag met verschillende activiteiten. Net als op de succesvolle open dag van afgelopen zomer worden ook op deze dag de activiteiten begeleidt door tennisleraar Gertjan Oostendorp. Zo begint om 09.00u het programma ‘Tennis je fit’ voor de (jong) volwassenen en is vanaf 10.30u jong en oud welkom om een balletje te slaan! Bijvoorbeeld kinderen met de buurman, grootouder met kleinkind, neefje met oom; noem maar op. Elke leeftijd is welkom.
Tussen 12.00u en 13.00u is het prijzenslag. Tijdens diverse uitdagingen maken de deelnemers kans op mooie prijzen! Zoals een gratis les, tennisballen en nog veel meer! Als afsluiting is een ieder welkom vanaf 13.00u om mee te doen aan een tennisles met diverse oefeningen en spellen. 
De organisatie van de open dag zal aanwezig zijn om uitleg en informatie te geven over de tennislessen en lidmaatschap aan de vereniging. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. 

Meld je nu aan voor de activiteiten!

 

Kies hier aan welke activiteit(en) je wilt deelnemen

Reacties zijn gesloten.