Nieuwe sponsor: PLUS Elburg

Vrijdagavond 26 juni is het reclamebord van PLUS Elburg overhandigd! Ondernemer Gerrit Knikker ontving de bloemen van bestuursvoorzitter Peter van Hattem. 

Ruim een jaar geleden heeft PLUS Elburg ons benaderd voor een leuke spaaractie. Hierbij konden onze leden sparen voor producten met hun eigen foto erop. Vanaf toen is de eerste samenwerking begonnen tussen sportvereniging SOS Oldebroek en PLUS De Vrijheid Elburg. Vanaf dit jaar hangt het reclamebord van het bedrijf op het tennispark in Oldebroek.

Wat voor supermarkt is de PLUS eigenlijk?
PLUS is met 270 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. De PLUS Retail-organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht, en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster.

PLUS is het coöperatieve huis voor onze 259 zelfstandige supermarktondernemers en hun 270 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Onze lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol –met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

PLUS is een coöperatie van trotse supermarktondernemers. Ons gezamenlijk doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

De beste supermarkt van Nederland worden – dat is onze ambitie.

Overhandiging reclamebord

Afbeelding 1 van 1

Reacties zijn gesloten.