Jong Talentturnsters voortvarend van start!


Onze Jong Talentturnsters turnden zaterdag 9 maart in de Veluvine in Nunspeet het eerste oefenwedstrijdje van het seizoen. Tegen andere turnsters uit de regio lieten de Oldebroekse turnsters zien hard gewerkt te hebben in de trainingen!
In de categorie pré instap D3 turnden vijf S.O.S. turnsters hun wedstrijd. De turnsters hadden er zin in. Het werd dan ook een wedstrijd met prachtig turnen. Fleur Spijkerboer turnde een strakke wedstrijd. Een duur foutje op vloer zorgde ervoor dat ze van het podium af kukelde naar plaats 6. Een stapje hoger in het klassement stond Tess van Boven. Deze turnster turnt nog maar enkele maanden bij de Jongtalentgroep. Tess is een kleine spring in het veld die vandaag liet zien nog veel meer in huis te hebben. Met hier en daar een extra steuntje van de trainsters turnde ze vandaag naar een prachtige 5e plaats! Yanouk Heitink turnt graag, maar wedstrijden turnen is nog wel een beetje spannend. Wat fijn dat er dan zo’n oefenwedstrijdje is. Ze sprong voor het eerst een handstandplatval op sprong wat resulteerde in een mooie 1e plaats op dit toestel! Op slechts 2 tienden van het podium eindigde Yanouk op een 4e plaats.Melissa Stouwdam liet vandaag zien de zenuwen prima onder controle te hebben. Rustig en geconcentreerd werkte ze vandaag haar oefeningen af. Een verdiende 3e plaats voor haar! Lieke van de Werfhorst is de 2e nieuweling bij de Jongtalentgroep. Net gestart bij de recreatie werd ze al gevraagd om eens te komen turnen bij de Jongtalenten. Lieke heeft de afgelopen weken hard gewerkt om alle oefeningen onder de knie te krijgen en met resultaat! Met onder andere een 1e plaats op balk en vloer was vandaag het goud voor haar!
Op het hoogste niveau van de dag, pré instap D1, turnden nog twee turnsters hun wedstrijd. Naomi van Olst en Senna Hartholt hebben al een jaar turnervaring. Dit seizoen hebben beide turnsters enorme progressie geboekt en dat was te zien op de wedstrijd. Naomi turnde een goede wedstrijd. De jury kwam speciaal naar ons toe om hun complimenten over te brengen voor de prachtige oefening van Naomi! Dat is nog eens leuk om te horen! Naomi eindigde vandaag op het podium op plaats 2. Senna was met inturnen wat onzeker, nog even een extra plank bij brug, nog even het rolletje op balk een paar keer oefenen. Tijdens de wedstrijd liet ze zien helemaal niet onzeker te zijn. Met een 1e plaats op vloer en balk was vandaag het goud voor haar! Wauw! 

Reacties zijn gesloten.