Jong Talent-turnsters turnen op het podium!

Zaterdag 14 april turnden de jongtalentturnsters van S.O.S. Oldebroek in Apeldoorn hun allereerste officiële wedstrijd. Uit de hele regio kwamen de turnsters om te laten zien wat ze in huis hadden.

Bij de jongste turnsters van de dag turnden Naomi van Olst en Senna Hartholt in de categorie D3. Yanouk Heitink turnt ook in deze categorie maar ging vandaag mee als supporter.

Voor Naomi was het haar allereerste turnwedstrijd en deze elegante spring in het veld liet zien wat ze in huis heeft. Met een 1e plaats op sprong en vloer kon ze zich zelfs op balk een paar foutjes veroorloven. Naomi nam het goud mee maar Oldebroek!
Senna turnde vandaag erg constant en met op alle toestellen een top 3 notering was vandaag het brons voor haar.

Een niveau hoger en een jaartje ouder turnden Maud van der Woude en Iris de Jong hun wedstrijd. Iris turnde een mooie wedstrijd. Op brug had ze geen tijd voor “kopjes thee”, prima want dit betekende een prachtige oefening zonder haperingen of extra zwaaitjes. Iris vergat helaas twee elementen op vloer wat haar net naast het podium op een 5e plaats liet eindigen. Heel knap in een veld van 15 turnsters! Maud van der Woude had een doel vandaag. Dat doel was een bronzen medaille. U zult denken brons? Maar dit was de enige kleur medaille die nog ontbrak in haar prijzenkast😉😄. Maud turnde een hele strakke balk- en vloeroefening goed voor plek 1 en 3. Op de brug lukte het vandaag niet zo goed, maar ‘goed’ ook want anders was haar doel niet uitgekomen want het brons was vandaag voor haar!

Gefeliciteerd meiden!

 

[URIS id=1855]

Reacties zijn gesloten.