Hulstflier sponsort trainingsjassen!

HulstFlier sponsort dansers S.O.S. Oldebroek

Wij zijn als HulstFlier trots dat wij sponsor van gymnastiekvereniging SOS in Oldebroek mochten zijn. Mede hierdoor konden er 85 trainingsjassen worden aangeschaft, die 11 oktober officieel werden uitgereikt. Via deze weg willen wij HulstFlier verder promoten en wij hopen te bereiken dat onze betrokkenheid bij SOS zal bijdragen aan een nog bredere naamsbekendheid in de regio.
HulstFlier Installateurs is een landelijk opererend installatiebedrijf met vestigingen in Dordrecht, Elburg en Zwolle. In 1996 werd Helmig Flier door Henk Hulst benaderd om compagnon te worden. De naam veranderde op dat moment in HulstFlier Installateurs. Henk Hulst trok zich in de loop van de tijd terug. Tegenwoordig bestaat de directie van HulstFlier uit Helmig Flier (algemeen directeur), Gerrit Kolkman (directeur en mede-eigenaar vestiging Elburg en Zwolle) en Ron Horsten (directeur vestiging Dordrecht).
In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf. Professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn staan aan de basis van elk ontwerp en bij de toepassing van installatietechniek. De organisatie is ondernemend, specialistisch en slagvaardig en speelt in op alle innovaties en duurzame ontwikkelingen.
HulstFlier heeft haar werkzaamheden onderverdeeld in verschillende zelfstandig werkende projectgroepen. Hiermee onderscheidt HulstFlier zich ook van concurrerende bedrijven. Elke projectgroep heeft een eigen specialisatie en beschikt over de juiste specifieke kennis. Snel en adequaat reageren zijn hierdoor automatismen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen, berekenen, leveren en/of installeren van dakgoten en hemelwaterafvoeren, binnenriolering, sanitair, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, regelinstallaties, elektrotechnische installaties en communicatie- en beveiligingsinstallaties.
De professionele serviceafdeling van HulstFlier is 24 uur per dag bereikbaar. Zowel particulieren als bedrijven hebben de mogelijkheid een service-/onderhoudscontract bij HulstFlier af te sluiten.
Op de website leest u meer over de vele mogelijkheden die HulstFlier zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers kan bieden. Ook kunt u HulstFlier volgen via Twitter, LinkedIn en Facebook.
Wij hopen dat de leden van gymnastiekvereniging SOS goed gebruik kunnen maken van de trainingsjassen en wensen ze veel sportplezier!

Reacties zijn gesloten.