NIEUW: Freerunning

Onder leiding van Seije Groenveld gaat SOS Oldebroek binnenkort starten met het aanbieden van lessen in Freerunning! Kinderen van 7 jaar tot 13 jaar zijn welkom in deze groep.  Er worden in totaal 10 lessen gegeven in deze eerste reeks. Wie weet dat het wel een vervolg krijgt! 

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel en vloeiend mogelijk van A naar B wilt verplaatsen en daarbij verschillende obstakels overwint met allerlei sprongen, salto’s en andere trucs. Lichaamsbeheersing, functionele kracht, vrijheid in beweging en creativiteit zijn de belangrijkste pijlers in het Freerunning.
 
Freerunning wordt bij SOS Oldebroek in de veilige omgeving van een gymzaal aangeboden zodat elk kind zich stapsgewijs op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. De lesinhoud varieert van basistechnieken voor klimmen & springen tot uitdagende bewegingen als (muur)salto’s. Ondanks dat
Freerunning een individuele sport is, wordt er aandacht besteed aan het sociale aspect tijdens de lessen. Elkaar respecteren en opbouwende feedback geven vormen samen de basis om als groep nieuwe moves te leren en proberen.

Kosten
Na de 2 proeflessen is er de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen. Voor de resterende 8 lessen in de datumreeks zijn de kosten €90,- per persoon. Deze lessen gaan door, mits er genoeg animo is. 

Start
Dinsdag 3 november 2020
15.30u – 17.00u
Kulturhus de Talter

Datumreeks proeflessen
3 november – 10 november

Lessen met een strippenkaart
17 november – 24 november – 1 december – 8 december –
15 december – 5 januari – 12 januari – 19 januari

Reacties zijn gesloten.