Even voorstellen: Elias Mendel

Mijn naam is Elias Mendel, 20 jaar oud, wonend in Oldebroek. Ik ben fanatiek sportliefhebber en zelf voetbal ik bij v.v. Owios Oldebroek. En ik ga dit jaar mijn best doen om sportvereniging S.O.S. Oldebroek te helpen met ledenwerving en ledenbehoud, hoe en waarom ik dat ga doen zal ik
uitleggen.
Ik zit op dit moment in het vierde jaar van de opleiding Sportkunde die ik volg op het Windesheim in Zwolle. Ik zocht een afstudeeropdracht en kwam zo terecht bij Goed Bezig Oldebroek, zij hadden een geschikte opdracht voor mij klaarliggen, namelijk een (advies)plan schrijven voor S.O.S. Oldebroek.
Zelf heb ik weinig met turnen en/of dans maar de opdracht leek mij erg interessant en leuk dus besloot ik deze uitdaging aan te gaan.
De opdracht die ik ga uitvoeren voor S.O.S. heeft alles te maken met ledenwerving en ledenbehoud. Het bestuur van S.O.S. heeft aangegeven dat het zoekt naar meer leden die zich gaan aansluiten bij de vereniging. Ik ga mij het komende jaar in de zaak verdiepen en een plan maken voor de vereniging om ze te ondersteunen bij de ledenwerving en ook ledenbehoud. Hoe dit er uit gaat zien zal de komende weken en maanden bekend worden, ik hou het bestuur hiervan op de hoogte. Misschien dat ik ook beroep ga doen op de ervaring en kennis van enkele leden maar dat zullen jullie als leden dan eventueel nog van mij horen.
Als jullie meer informatie willen of vragen hebben kunnen jullie naar het volgende adres mailen: elias.mendel@windesheim.nl
Ook kunnen jullie mij bereiken met het nummer van Goed Bezig op de woensdag, donderdag en vrijdag: (038) 375 86 58

Reacties zijn gesloten.