Esmee turnt regiofinale!

‌Afgelopen zaterdag mocht Esmée de regiofinale voor de 4e divisie in Arnhem turnen in een groot deelnemersveld van 33 turnsters.

Als eerste toestel was vloer aan de beurt, hier turnde Esmée een mooie oefening en ze wist hiermee een 17e plek op dit toestel te behalen. Daarna kwam sprong, hier liet Esmée een mooie salto en een mooie handstand platval zien. Ze liet hier echt verbetering zien in vergelijking met de eerdere wedstrijden en behaalde een 20e plek op dit toestel.

Op brug liet Esmée een hele mooie oefening zien, waar ook weer duidelijk vooruitgang te zien was. Met een 7e plek op dit toestel was dit haar sterkste toestel deze wedstrijd.
Esmée begon haar balkoefening keurig, ze werkte erg strak en turnt een hoge moeilijkheid op dit toestel. Helaas moest ze bij de koprol een val incasseren, een dure punt in een finale waar de score’s dicht bij elkaar liggen. Ze behaalde op dit toestel alsnog een mooie 16e plek.

Ook allround wist Esmée de 16e plek te bemachtigen, niet genoeg voor de districtsfinale maar een hele knappe prestatie in een eerste finale met zoveel deelnemers. Goed gedaan Esmée, nu lekker trainen voor volgend seizoen.

 

 

Reacties zijn gesloten.