Esmee turnt naar top 10!

esmeeZaterdag 10 december begon voor S.O.S het wedstrijdseizoen met de eerste plaatsingswedstrijd van de 4e divisie. Namens S.O.S turnde Esmee van de Riet (instap).

Tijdens wedstrijden heeft Esmee normaal niet zoveel last heeft van zenuwen, maar dit keer vond ze het toch wel erg spannend. Esmee begon op sprong en turnde hier een mooie handstandplatval en een salto. Ze werd zelfs eerste op dit toestel, een goed begin van de wedstrijd!
Daarna kwam brug, omdat ze last had van haar handen waren de zwaaien niet zo goed als we van Esmee gewend zijn, maar ze turnde verder een keurige brugoefening. Op balk begon Esmee heel goed, daarna begonnen de zenuwen een rol te spelen waardoor er een paar foutjes werden gemaakt. Uiteindelijk viel het cijfer gelukkig erg mee. Als laatst turnde ze op het toestel vloer. Dit was de eerste keer dat ze een vloeroefening op muziek turnde tijdens een wedstrijd. Het lukte Esmee om de oefening keurig op de muziek te turnen. Esmee werd uiteindelijk 10e van de 26 deelnemers, een resultaat waar ze erg trots op mag zijn. Nu gaan we hard verder trainen voor de 2e plaatsingswedstrijd die 4 februari plaats zal vinden.

esmee-2

Reacties zijn gesloten.