Dans groep 7 t/m 8 en 12+

Wanneer: dinsdag van 18.00-19.00 uur
Waar: Rabozaal, locatie de Talter
Onder leiding van: Cheryll de Weerdt en Noa Hendriks

Wie zijn wij en wat doen we?
Dans groep 3 is een dans groep voor meiden uit basisschool groep 7+

Wij starten de les met een warming up, dit doen wij zodat wij en onze spieren al goed warm worden. Als we de warming up doen gaan wij met iedereen voor de spiegels staan en doen wij verschillende bewegingen. Ook beoefenen wij het improviseren, dit doen we doormiddel van het staan in een grote kring en 1 voor 1 naar voren te komen en een danspasje te doen, dit kan soms spannend zijn maar onze toppers doen het super!

Tijdens de lessen werken wij aan een dans, dit doen we op 1 of verschillende nummers. De dans word elke week een stukje verder aangeleerd. De dans die de meiden hebben aangeleerd mogen ze natuurlijk ook uitvoeren, dit doen ze bijvoorbeeld in putten of oldebroek. Ook krijgen de meiden de kans om op verschillende speciale dagen iets uit te voeren zoals koningsdag, streetrace, sinterklaas, kerst enz.

Naast het dansen doen wij ook andere leuke dingetjes zoals zingen, springen en leuke spelletjes. De meiden kennen heeeel wat leuke spelletjes zoals knakworst tikkertje, museum spel, stambeeld tikkertje, hoepel spel, stop dans en nog veel meer!

Lijkt het jou leuk om een keertje te komen kijken? Kom dan gezellig langs!

Groetjes Cheryll, Noa en de dans meiden!

Reacties zijn gesloten.