Buitensport

Maandag 18 mei 2020 is onze vereniging gestart met buiten sporten! Een hele omschakeling voor het bestuur, de leiding, assistenten en natuurlijk onze leden.

Dinsdag 21 april 2020 is er bekend gemaakt door het kabinet dat de jeugd weer mocht sporten, maar dat dit alleen buiten mocht. Personen boven de 18 jaar mochten nog niet gaan sporten.

Op de persconferentie van woensdag 28 april 2020 is bekend gemaakt dat personen boven de 18 jaar ook mogen sporten, mits dit buiten is. Tijdens deze conferentie is er ook bekend gemaakt dat de sportzalen waarschijnlijk tot 1 september 2020 gesloten blijven.

Het bestuur heeft in die week online vergaderd (ja dat kunnen wij 🙂 ) en toen is er besloten om buiten te gaan sporten. Vele voorbereidingen verder en wij hebben momenteel de 1e week erop zitten van het buiten sporten!

Vele leuke reacties gehad van onze leiding; ze waren toch wel erg blij om hun leden weer te zien! Een pluimpje omhoog voor onze leiding en assistenten nu de lessen wel heel anders ingedeeld moeten worden.

Bekijk hier het rooster van onze buitentrainingen. 

Reacties zijn gesloten.